Altan i stål til dit hus

Kunne du tænke dig en altan i stål til din villa eller dit rækkehus? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Villa Altan ApS er vi specialister inden for forskellige altanløsninger, som vi tilbyder til kunder i Rødovre, Hvidovre, København og omegn. Vi kører også gerne ud til kunder på resten af Sjælland, som drømmer om at få monteret en altan i galvaniseret stål til deres bolig.

Vi lytter til dine ønsker og behov

Vi har stor erfaring inden for altaner, og vi ved, hvad der virker. Du kan således være helt tryg ved at vælge os som montør af din nye altan. Vi er en mindre altanvirksomhed, der prioriterer tid til den enkelte kunde. Det betyder, at vi både har tiden og lysten til den personlige kontakt, og det gør, at vi kan imødekomme dine ønsker og behov samt komme med kvalificeret rådgivning omkring den bedste løsning for dig.

Få en holdbar altan i stål

Når du vælger os som leverandør af din nye altan i stål, kan du være helt sikker på, at du får en gennemtestet og holdbar altan. Vi står gerne for monteringen af den bestilte altan, hvis du ønsker det, og vi kan i samme omgang også montere en ny altandør.

I forbindelse med monteringen af altanen varetager vi koordineringsarbejdet mellem de forskellige håndværkere, der er involveret i opsætningen. Ved at lade os stå for dette arbejde kan du både spare tid og penge.

Vælg den altan der passer til din bolig

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer altaner, som alle er moderne og i højeste kvalitet. Vores sortiment dækker over altaner i forskellige størrelser og former, således at du kan få lige netop den altan i stål, der passer til din boligs udtryk, og som passer til dine ønsker i forhold til pladskrav på altanen.

Kontakt os og indhent et tilbud eller hør mere

Kunne du tænke dig en pris på en altan i stål? Har du brug for at høre mere om vores altaner? Så kontakt os allerede i dag.