Altaner til etageejendomme og boligforeninger

Fornyet liv til ejendommen

En altan giver lige dét ekstra, der gør en lejlighed og ejendom til noget særligt. Et udendørsareal giver frisk luft, udsigt og en masse lys. En altan skaber altså et luksuselement og kan være med til at forbedre boligens udtryk såvel som dens værdi.

Vores altaner fås i utallige forskellige størrelser, typer, former og materialer. Vi garanterer et moderne og æstetisk resultat, der er tilrettelagt præcis efter jeres ønsker og behov. Hvis I bare fortæller os, hvad I godt kunne tænke jer, så ordner vi resten.

En professionel løsning

Med langstrakt erfaring og gennemgående kompetencer er Villa Altan i stand til at levere en kvalitetsløsning, der lever op til jeres forventninger. En aftale er en aftale, og vi sørger for altid at overholde de forhold, som vi er blevet enige om.

Når du laver en aftale hos os, kommer der altså ingen uventede ekstrabeløb eller ændringer i sidste øjeblik.

Unikke altaner

Har du en god idé til, hvordan lige netop altanen i jeres ejendom skal se ud? Vi skræddersyr en altanløsning lige netop til jeres behov og fører den ud i livet i overenstemmelse med jeres forventninger. Omend i ønsker buede eller kantede altaner med glassider eller almindeligt rækværk, så har vi en passende løsning.

Ønsker I hjælp til valg af design eller materialer, så står vi gerne til rådighed og rådgiver jer. At få monteret nye altaner er bestemt ikke en lille beslutning, og vi forstår vigtigheden af dette.

Vi har ressourcerne og kompetencerne til at planlægge og udføre selv de helt store projekter.

Kontakt os gerne allerede i dag

Skal vi være jeres samarbejdspartner, når I skal have monteret nye altaner i jeres ejendom? Vi er med fra idéfasen til projektets afslutning.Kontakt os ved at ringe til os på  72 44 44 10 eller ved at sende os en email via info@villaaltan.dk.