Montering

Professionel montering

Montering af altaner er ikke noget, man bare lige gør. Villa Altan monterer med glæde jeres nye altan samt eventuelt nye terrassedør. Gennem vores store ekspertise i montage og vores kompetente altanmontører garanterer Villa Altan altid korrekt og detaljeorienteret befæstelse. Du kan altså være sikker på, at sikkerheden er helt i top, når det nye udeareal skal tages i brug.

Du kan måske fristes til at tænke, at du sagtens selv kan montere den nye terrassedør. Vi må dog understrege, at det kræver professionelle kompetencer at montere døren korrekt. Den sikre løsning er altid at kontakte en professionel.

Fra gammelt til nyt

Villa Altan udfører også udskiftning af gamle terrassedøre samt isætning af døre, hvor der tidligere kun har været vindue. Der er rigtig mange fordele ved at skifte til en ny energirigtig terrassedør. Alt indvendigt og udvendigt arbejde i forbindelse med ny terrassedør udføres naturligvis med størst faglig kvalitet.

Kontakt os gerne i dag

Skal du have monteret en ny altan eller terrassedør? Tøv ikke med at kontakte os, så er du garanteret et professionelt og sikkert resultat. Ring til os på 72 44 44 10 eller send os en email via info@villaaltan.dk.