Om os

Altaner til villaer, huse og etageejendomme

Siden 2010 har Villa Altan Aps været en virksomhed, der beskæftiger sig med altanløsninger til villaer, huse og etageejendomme. Som leverandør og montør af Scandinavian Steel Houses store sortiment sikrer vi kunden et gennemtestet og holdbart produkt. Sammen med vores Full Service Koncept gør dette dit fremtidige altanprojekt overskueligt og bekymringsfrit.

Villa Altans målsætning er at bidrage med stor kompetence indenfor alle faser af et altanprojekt. Med andre ord: Villa Altan tager dig i hånden fra første tanke til færdigt projekt.

Full Service Koncept

Gennem Villa Altans unikke Full Service-koncept, hjælper vi dig gennem alle beslutninger vedrørende altanprojektet. Som eksperter i altaner og åbne terrasser hjælper vi med at træffe de rette valg, hvad angår udformning og størrelse af altanen. Vores store erfaring gør, at vi kan bidrage med forslag, der vil optimere dine beslutninger.

Villa Altan varetager gerne alt kontakt til kommune samt evt. indhentelse af byggetilladelse. Dette gør, at du slipper for en masse unødig besvær og tid, når diverse blanketter og tilladelser skal udfyldes.

Villa Altan står også gerne for montage af altanen samt eventuelt ny terrassedør, hvis dette ønskes. Villa Altan varetager koordineringen af de forskellige faggrupper og håndværkere. Dette vil spare dig for både tid og penge. Vores håndværkere og samarbejdspartnere er nøje udvalgt, så det endelige resultat lever op til vores høje krav om kvalitet og standard.

Kontakt os i dag

Ring til os på 72 44 44 10 eller send os en email via info@villaaltan.dk. Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan tage en snak om dit kommende altanprojekt.