Terrassedøre

En ny terrassedør

Terrassedøren er en meget vigtig del af en god og velfungerende altan eller åben terrasse. Der er mange forskellige typer og modeller af terrassedøre, så det er væsentlig, at der vælges rigtigt fra starten. Vi sørger for, at terrassedørens udseende og funktionalitet passer bedst muligt til boligen og til jeres nye uderum.

Villa Altan står gerne for udskiftningen af jeres gamle dør til en ny og mere energirigtig terrassedør. Med den nyeste udformning og brug af de rigtige materialer kan den energirigtige terrassedør både skabe bedre indeklima og lavere energiforbrug.

Udover at være flot vil den nye terrassedør både være god for jeres sundhed og for jeres økonomi. Det er altså en bæredygtig løsning, som vil komme jer til gavn langt ud i fremtiden.

Professionel og sikker

Villa Altan benytter kun terrassedøre fra certificeret og DVC-godkendte leverandører, der garanterer produkter i topkvalitet. Disse døre er designet og udviklet med henblik på det danske klima og kravet om moderne, bæredygtigt design.

Ved tilbudafgivelse tages der altid udgangspunkt i terrassedøre fra B.P. Vinduet A/S, hvis ikke andet er aftalt. B.P. Vinduet A/S er en vindues- og dørfabrikant, hvis sortiment indeholder alle de kvaliteter, som efter Villa Altans mening giver jer den optimale løsning.

Kontakt os gerne

Skal I have ny terrassedør? Tøv ikke med at kontakte os via tlf. 72 44 44 10 eller på e-mail info@villaaltan.dk.